Skip to main content

Asianajajaliitto työpaikkana

Asianajajaliitto työpaikkana

Olemme moderni, pieni ja avoin työyhteisö. Teemme työtä paremman oikeusvaltion puolesta, jossa kaikkien ihmisten tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ovat toiminnan lähtökohta. Liitto on julkisoikeudellinen toimija, mikä tarkoittaa, että tehty työ palvelee konkreettisesti koko yhteiskuntaa. Tämän vuoksi meitä arvostetaan, ja koemme työmme merkitykselliseksi.

Seuraa avoimia paikkojamme ja tule meille töihin. Päivämme ovat joskus kiireisiä, mutta meillä on kivaa!

 

Viisi syytä hakea meille töihin:

 

  1. Meillä voit ideoida ja tuoda muualta uusia tuulia, hyödyntää osaamistasi sekä kehittyä niin työssä oppimisen kuin jatkuvan kouluttautumisen avulla.
  2. Henkilöstön hyvinvointi on liittomme menestykselle yksi keskeisimpiä tekijöitä, ja siksi esimerkiksi esimiesten johtamistaitoja kehitetään suunnitelmallisesti.
  3. Pyrimme siihen, että työkulttuurimme on avoin, salliva ja joustava.
  4. Meillä on käytössä modernit ja tehokkaat työvälineet sekä – tietenkin – etätyöoikeus.
  5. Tuemme myös aktiivisesti henkilöstön virkistys- ja liikuntamahdollisuuksia, ja jokaiselle työntekijällemme kuuluu kattavat työterveyspalvelut.

 

Liittomme on asiantuntijaorganisaatio, mikä joskus johtaa siihen, että työn imu voittaa vapaa-ajan – varsinkin ennen suurimpia tapahtumiamme ja tilaisuuksiamme.

Tiedostamme tämän.

Siksi haluammekin pitää erityistä huolta siitä, että työntekijämme voivat sovittaa työn ja vapaa-ajan yhteen. Silloin jokainen meistä voisi mahdollisimman hyvin ja aikaa olisi muullekin kuin työlle.

Henkilöstömme työtyytyväisyys on meille tärkeä asia. Kysymme työntekijöiltämme säännöllisesti, miten voisimme kehittää työolosuhteitamme paremmiksi sekä työntekoamme mukavammaksi, ja näiden tulosten perusteella päivitämme kehittymissuunnitelmaa.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla, Kaisaniemen puiston laidalla – aivan vieressä ovat sekä metroasema että Helsingin päärautatieasema!

Haluaisitko sinä olla osa joukkuettamme?

Tutustu tästä avoimiin työpaikkoihimme!