Ilmoita nimitysuutisia

Toimita nimitysuutiset ja kuvat seuraavasti: 20.5.2022 (3/2022), 26.8.2022 (4/2022) ja 28.10.2022 (5/2022) mennessä. HUOM: Voit ilmoittaa useamman nimityksen samalla lomakkeella. Julkaisemme nimitysuutiset myös nettisivuillamme (ilman kuvia), mikäli saamme siihen luvan.

Nimitysuutisten henkilötiedot poistetaan kolmen kuukauden sisällä lehden/verkkojulkaisun ilmestymisestä. Tietoja kerätään vain lehden/verkkojulkaisun tuotantoprosessia varten. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan Suomen Asianajajaliiton tietosuojaselosteessa sekä asiakas- ja sidosryhmärekisterin rekisteriselosteessa.

Ilmoita nimitysuutisia

Lomakkeella asianajotoimistot voivat lähettää meille nimitysuutisia julkistavaksi Advokaatti-lehdessä.

"*" tarkoittaa pakollista kenttää

Ilmoittajan nimi*
Tuo tiedostot tähän tai
Max. file size: 10 MB.