Asianajopalvelut

Miksi valita asianajaja?

Tiesitkö, että nimikettä asianajaja saa käyttää ainoastaan Asianajajaliiton jäseneksi hyväksytty kokenut juristi, joka on lisäksi suorittanut vaativan asianajajatutkinnon?

Mikä on asianajaja?

Asianajaja on asiakkaansa oikeuksien ajamiseen erikoistunut juristi: asianajajilta vaaditaan enemmän ja heitä valvotaan tarkemmin kuin muita juristikollegoja.

Tarvitsetko sovittelijan?

Asianajajaliiton sovittelussa sovittelijana toimii kokenut asianajaja, joka on suorittanut erityisen sovittelukoulutuksen. Sovittelu on usemmiten edullisempi vaihtoehto tuomioistuinkäsittelylle.

Tarvitsetko kokeneen asianajajan avuksesi?

Löydä asianajaja -hakupalvelun avulla voit löytää itsellesi sopivimman asianajajan. Hakupalvelu on tarkoitettu sekä yksityishenkilöille että yhteisöasiakkaille.

Siirry hakupalveluun

Mitä asianajopalvelu maksaa?

Mitä asianajopalvelu maksaa?

Toimeksiannon alussa asianajaja sopii asiakkaan kanssa aina asianajopalkkion perusteista. Asianajajan lopullinen palkkio perustuu yleensä tuntilaskutukseen.

Miten voin kannella?

Miten voin kannella?

Me pidämme liitossa huolen siitä, että Suomessa toimii ammattitaidoltaan korkeatasoinen asianajajakunta. Jos et ole tyytyväinen, voit kannella avustajastasi maksuttomasti.

Mikä Asianajajaliitto on?

Mikä Asianajajaliitto on?

Asianajajaliitto on julkisoikeudellinen yhteisö, joka hyväksyy uudet asianajajat ja valvoo heidän ammatillista toimintaansa. Vain jäsenemme saavat käyttää nimikettä asianajaja.

Oletko laatimassa sopimusta? Ota avuksesi asianajaja.

Asianajajan puoleen kannattaa kääntyä jo ennen kuin eteen tulee mahdollinen ongelma. Jos suunnittelet esimerkiksi tärkeän sopimuksen tekemistä, konsultoi asianajajaa!

Miksi valita asianajaja

Asianajajapäivystystä

Oulu | 14.8.2024

Oulun asianajajapäivystys

Turku | 3.9.2024

Turun asianajajapäivystys

Helsinki | 9.9.2024

Helsingin asianajajapäivystys (Töölön kirjasto)

Tiedätkö mitä eroa on juristilla, lakimiehellä ja asianajajalla?

Unelmat muuttavat maailmaa – video asianajajien perusarvoista