Hallitusneuvotteluiden oikeuspolitiikka ja tasa-arvo -jaosto kuullut kymmeniä asiantuntijoita

17.5.2023 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Säätytalolla käytävissä hallituisneuvotteluissa yksi reformipöydistä on nimeltään Turvallinen ja kriisinkestävä oikeusvaltio. Sillä on kaksi jaostoa, joista jaosto 8.2  käsittelee oikeuspolitiikkaa ja tasa-arvoa.

Jaosto on kuullut paljon oikeusministeriön virkamiehiä ja mm. . Myös valtakunnansyyttäjä Ari-Pekka Koivisto, Suomen Asianajajaliiton puheenjohtaja Hanna Räihä-Mäntyharju sekä oikeusapu- ja edunvalvonta piirin johtaja Marjo Kurki ovat olleet kuultavana. Samoin lukuisat oikeustieteen professorit ja Tuomariliiton, Syyttäjäyhdistyksen ja Rikosuhripäivystyksen edustajat.

https://valtioneuvosto.fi/hallitusneuvottelut/asiantuntijakuulemiset

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments