Tuomarinimityksiä: Sirpa Pakkala laamanniksi Helsinkiin Tomi Vistilä Keski-Suomeen; Tuija Turpeinen ja Pekka Pulkkinen korkeimpaan oikeuteen

28.4.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää korkeimman oikeuden oikeusneuvoksen virkaan määräaikaisen oikeusneuvoksen, laamanni Tuija Turpeisen 1.9.2022 lukien ja korkeimman oikeuden oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen lainsäädäntöneuvos, yksikönpäällikkö Pekka Pulkkisen ajalle 1.6.2022–31.12.2027.

Korkeimman oikeuden tiedotteet:

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden laamannin virkaan määräaikaisen laamannin, käräjätuomari Sirpa Elina Pakkalan ajalle 1.6.2022 – 31.5.2029 ja Keski-Suomen käräjäoikeuden laamannin virkaan käräjätuomari Tomi Pekka Vistilän ajalle 1.6.2022 – 31.5.2029.

Ks. erilliset uutiset

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Kristina Anita Isakssonin 1.5.2022 lukien, Turun hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Juha Mikael Suvannon 1.6.2022 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Rickard Vilhelm Grönqvistin 1.6.2022 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Terhi Anniina Salon 1.6.2022 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen vanhemman oikeussihteerin, oikeussihteeri Jussi Einari Virtasen 1.7.2022 lukien, Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Samuli Matias Yli-Rahnaston 1.5.2022 lukien ja Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Markus Antti Tapani Möttösen 1.8.2022 lukien.

Korkeimman oikeuden oikeusneuvoksen viran täyttäminen ja oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen nimittäminen

1) Helsingin käräjäoikeuden laamannin viran (D 21) täyttäminen 2) Keski-Suomen käräjäoikeuden laamannin viran (D 19) täyttäminen

1) Helsingin hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Turun hovioikeuden neljän hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen 3) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 4) Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments