Tuomarinimityksiä 3.5.2024

2.5.2024 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Itä-Suomen hovioikeuden ensiksi täytettävään virkaan (T 14) hovioikeudenneuvos Eeva Kaisa Kääriäisen ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Marjo Kerttu Päivikki Leppäsen, molemmat 1.8.2024 lukien,

Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan (T 12) määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Juha Petteri Palkamon 1.6.2024 lukien ja

Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, hovioikeuden esittelijän Teemu Juhani Saukkoriipin 1.6.2024 lukien

1) Itä-Suomen hovioikeuden kahden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen 3) Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Teija Heini Anneli Siika-ahon, toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Anita Marianne Raunio-Rajalinin, kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Liisa Leena Tellervo Ojalan, neljänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Suvi Hanna Maria Niemelän ja viidenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Riina Johanna Heron, kaikki 1.6.2024 lukien,

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Niina Susanna Leppäsen 1.6.2024 lukien,

Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Maija Leena Anitta Monosen 1.6.2024 lukien ja

Pirkanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Teea Tuire Kristiina Puusan ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Tuuli Vänskän, molemmat 1.6.2024 lukien.

1) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden viiden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 4) Pirkanmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Varsinais-Suomen käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin virkaan määräaikaisen maaoikeusinsinöörin, maanmittausinsinööri Mikko Tapio Tammisen 1.6.2024 lukien,

Oulun käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin virkaan määräaikaisen maaoikeusinsinöörin, maanmittausinsinööri Jouni Mikko Kaleva Virtasen 1.6.2024 lukien ja

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Gunilla Maria Nyströmin, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Pia Wilhelmina Rangin, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Laura Kristiina Heimanin, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, julkisen oikeusavustajan Mirva Leinikki Sihvosen ja viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Julia Jaana Marjatta Hyvärisen, kaikki 1.6.2024 lukien.

1) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin viran (T 12) täyttäminen 2) Oulun käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin viran (T 12) täyttäminen 3) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden viiden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Etelä-Karjalan ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Eeva Kaarina Nurmelan ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, kihlakunnanvouti Nina Susanna Wibergin, molemmat 1.7.2024 lukien,

Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan (T 11) määräaikaisen käräjätuomarin Ulla-Maija Pöhön 1.6.2024 lukien,

Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan (T 11) määräaikaisen käräjätuomarin, rikostarkastaja Johanna Marketta Kiviniemen 1.6.2024 lukien,

Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Adelina Komulaisen 1.6.2024 lukien,

Pirkanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Anna-Maija Annikki Kulmalan ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Hanna Maria Tammiahon, molemmat 1.6.2024 lukien ja

Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Henriikka Hillevi Wilhelmiina Rantasen 1.6.2024 lukien

1) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 2) Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Pirkanmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 6) Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävän hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Laura Pauliina Juntusen, toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Henri Jaakko Tuomas Matinollin ja kolmanneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Heidi Johanna Tampion, kaikki 1.7.2024 lukien ja

Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän, asessori Antti-Jussi Mikkosen ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Olli Erik Oskar Toivosen, molemmat 1.6.2024 lukien

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments