Tuomarinimityksiä 28.2.2024

22.2.2024 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Essi Emilia Kinnusen 1.3.2024 lukien,

Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan (T 14) määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Anna-Maija Ruohoniemen 1.7.2024 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Maarit Elisabet Leppäsen 1.7.2024 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Sanna Pauliina Mikkolan 1.7.2024 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Otto Antero Ollikaisen 1.7.2024 lukien ja viidenneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Saini Johanna Siitarisen 1.7.2024 lukien ja

Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan (T 12) määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Milja Anneli Wallinin 1.7.2024 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Samuli Matias Yli-Rahnaston 1.7.2024 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, hovioikeuden esittelijän, asessori Antto Aleksi Orasmaan 1.9.2024 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, vanhemman oikeussihteerin Aksu Marko Jokisen 1.7.2024 lukien

1) Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Helsingin hovioikeuden viiden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 3) Helsingin hovioikeuden neljän hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen hankejohtajan, käräjätuomari Marko Johannes Loisan 1.4.2024 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen eritysasiantuntijan, käräjätuomari Heidi Johanna Lindqvistin 1.3.2024 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Laura Marianne Törnqvistin 1.3.2024 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Laura Maria Nordbergin 1.3.2024 lukien ja viidenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Veera Maaret Snellman-Valtosen 1.3.2024 lukien ja

Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Mari Elina Puustisen 1.3.2024 lukien

1) Helsingin käräjäoikeuden viiden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Ria Monica Savolaisen 1.3.2024 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Anna-Kristiina Karikon 1.3.2024 lukien ja

Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Jenni Räisäsen 1.3.2024 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, määräaikaisen hovioikeuden esittelijän Timo Antti Albert Kaksosen 1.3.2024 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Laura Kyllikki Laukkasen 1.3.2024 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Kiira Tuuli Katariina Viinamäen 1.3.2024 lukien ja viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Harri Jouko Johannes Niemelän 1.3.2024 lukien

1) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Helsingin käräjäoikeuden viiden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments