Tuomarinimityksiä 26.1.2024: Emil Waris KHO:n jäseneksi

25.1.2024 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen virkaan korkeimman hallinto-oikeuden määräaikaisen kansliapäällikön Emil Wariksen 1.4.2024 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän, asessori Mikko Rainer Niemisen, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Salli Eeva-Liisa Lindstedtin, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän, asessori Peter Sebastian Huhanantin, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Elina Maria Hohenthalin ja viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Johanna Satu Maaret Bosnjakin, kaikki 1.2.2024 lukien.

Helsingin käräjäoikeuden viiden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments