Tuomarinimityksiä 9.6.2023

8.6.2023 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen esittelijäneuvoksen, käräjätuomari Lauri Aleksi Länsmanin 1.10.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan aluesyyttäjä Panu Petteri Perälän 1.7.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Juha Matti Hartikaisen 1.10.2023 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Juha Tapani Kärkölän 1.7.2023 lukien, viidenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Päivi Hannele Risikon 1.1.2024 lukien, kuudenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Marjut Anneli Koiviston 1.7.2023 lukien, seitsemänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Jenni Maria Liljan 1.7.2023 lukien ja kahdeksanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Mari Katariina Könkään 1.7.2023 lukien ja Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Heli Anneli Pöntisen 1.7.2023 lukien ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Riina Johanna Heron 1.7.2023 lukien

1) Helsingin käräjäoikeuden kahdeksan käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan (T 13) hallinto-oikeustuomari Emmi-Helena Aakulan 1.7.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Joonas Santeri Ahtosen 1.7.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, sihteeristön lakimiehen Satu Marja Heikkilän 1.7.2023 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Hanna Marketta Välimaan 1.7.2023 lukien ja Helsingin hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan (T 11) määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Jonna Pauliina Peltosen 1.7.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Josefiina Liisa Linnea Alarovan 1.7.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, oikeussihteeri Anna Emilia Mähösen 1.7.2023 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, veroasiamies Jari Matti Nikmon 1.7.2023 lukien, viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, ylitarkastaja Kristiina Marianne Virtasen 1.7.2023 lukien, kuudenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Laura Annika Lumikarin 1.7.2023 lukien ja seitsemänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Henna Katriina Salovaaran 1.7.2023 lukien

1) Helsingin hallinto-oikeuden neljän hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Helsingin hallinto-oikeuden seitsemän hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Itä-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Anni Laura Mikkosen 1.7.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Henna Katariina Paternon 1.7.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Maria Teresa Rautsin 1.7.2023 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Kati Johanna Rädyn 1.7.2023 lukien ja viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Mika Matti Maximilian Tiippanan 1.7.2023 lukien ja Turun hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän, asessori Laura Katariina Rannan 1.7.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Katri Elisa Isomaan 1.7.2023 lukien

1) Itä-Suomen hallinto-oikeuden viiden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 2) Turun hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

 


Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments