Tuomarinimityksiä 21.4.2023

20.4.2023 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Simo Tapio Kolehmaisen 1.7.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Arto Juhana Perälän 1.7.2023 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Juha Jaakko Terhon 1.7.2023 lukien, Turun hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Tiina Maria Forstenin 1.5.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Juho Axel Päiviö Vuoren 1.5.2023 lukien ja Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Hilppa Tuulia Tuomolan 1.6.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Minna-Greta Kristiina Martin 1.6.2023 lukien.

1) Helsingin hovioikeuden kolmen hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Turun hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Jarmo Tapio Uhlbäckin 1.7.2023 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Lauri Petteri Pyykösen 1.5.2023 lukien, Etelä-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Eemeli Harri Samuli Sillanpään 1.6.2023 lukien ja Pohjois-Savon käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Jenni Kaisa Ingetin 1.5.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Markus Mikael Kemppaisen 1.5.2023 lukien.

1) Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Etelä-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Pohjois-Savon käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments