Tuomarinimityksiä 23.3.2023

23.3.2023 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan presidentti nimitti Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Anu Maria Pogreboffin 1.5.2023 lukien ja Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Päivi Johanna Törmäsen 1.4.2023 lukien

1) Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Peter Aleksander Arvidssonin 1.4.2023 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Liisa Katariina Hirvosen 1.4.2023 lukien, Lapin käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin virkaan määräaikaisen maaoikeusinsinöörin, maanmittausinsinööri Sauli Kalervo Ojalan 1.4.2023 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Janne Samuli Kaarteen 1.4.2023 lukien ja Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Jenny Maria Andersson-Trontin 1.4.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Maria Benita Rantamäen 1.8.2023 lukien

1) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Lapin käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin viran (T 12) täyttäminen 4) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Itä-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Miika Johannes Laineen 1.4.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Sanna Johanna Tohkan 1.4.2023 lukien, Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Vilma Sandra Sofia Laukkarisen 1.6.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Liisamaija Matilda Kankaan 1.6.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Sari Maarit Laakkosen 1.6.2023 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Tapani Mikael Raitasen 1.6.2023 lukien ja vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijän Liisa Mirjami Hämeen-Anttilan 1.4.2023 lukien

1) Itä-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden neljän hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments