Tuomarinimityksiä 9.12.2022

8.12.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Jaana Maija Hemmingin 1.1.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Karita Kristina Lassilan 1.1.2023 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Jukka Petteri Loivan 1.1.2023 lukien, Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Atte Kalevi Anderssonin 1.1.2023 lukien.

1) Helsingin hovioikeuden kolmen hovioikeudenneuvoksen viran (T14) täyttäminen 2) Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T14) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Ville Ilmari Aaltosen 1.1.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Hannu Jaakko Laakson 1.2.2023 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Marja Sinikka Savolaisen 1.1.2023 lukien.

1) Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T13) täyttäminen 2) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Eriikka Anneli Kaipiaisen 1.2.2023 lukien, Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Petri Antero Marttilan 1.1.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Anna-Leena Kiviniemen 1.1.2023 lukien, Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan asessori, hallinto-oikeuden esittelijän Heidi Johanna Tampion 1.1.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Anni Lotta Kontturin 1.1.2023 lukien, Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Teemu Petteri Hirvosen 1.1.2023 lukien.

1) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T13) täyttäminen 2) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T13) täyttäminen 3) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T11) täyttäminen 4) Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin virkaan määräaikaisen esittelijäneuvoksen, markkinaoikeustuomari Pekka Johannes Savolan 1.1.2023 lukien ja markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin virkaan määräaikaisen markkinaoikeustuomarin Markus Jouni Ukkolan 1.1.2023 lukien.

1) Markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin (T13) viran täyttäminen 2) Markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin (T11) viran täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments