Tuomarinimityksiä 29.12.2022: Joensuuhun ja Lahteen uudet laamannit

29.12.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan presidentti nimitti Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden laamannin virkaan määräaikaisen laamannin, hovioikeudenneuvos Tommi Matti Vuorialhon ajalle 1.2.2023-31.1.2030, Päijät-Hämeen käräjäoikeuden laamannin virkaan käräjätuomari Juha Heikki Kolun ajalle 1.2.2023-31.3.2029.

Päijät-Hämeen käräjäoikeuden laamannin virkaa haki kahdeksan hakijaa, joista kaksi peruutti hakemuksensa. Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden laamannin virkaa haki viisi hakijaa, joista yksi peruutti tultuaan nimitetyksi laamanniksi Satakunnan käräjäoikeuteen.

Tiedotteet:

Tasavallan presidentti nimitti Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Marika Talvikki Turusen 1.2.2023 lukien, Vaasan hovioikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan asessori, hallinto-oikeuden esittelijän Laura Kaisa Portinin 1.2.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan asessori, hallinto-oikeuden esittelijän Maria Liisa Åttman-Huhtamäen 1.2.2023 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Tanja Maria Fagerhedin 1.2.2023 lukien.

Tasavallan presidentti nimitti Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Mikko Eljas Sihvolan 1.2.2023 lukien, Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Minna Elisabet Vuolingon 1.2.2023 lukien, Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Janne Kalle Sakari Nevalan 1.2.2023 lukien, Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Anniina Maria Anthonin 1.2.2023 lukien.

 

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments