Tuomarinimityksiä 28.10.2022: HON Helander laamanniksi Satakuntaan

27.10.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Satakunnan käräjäoikeuden laamannin virkaan hovioikeudenneuvos Jaana Annika Helanderin ajalle 1.1.2023 – 31.12.2029.

Satakunnan käräjäoikeuden laamannin viran (D 19) täyttäminen

Tiedote: Satakunnan käräjäoikeuden laamanniksi Jaana Helander

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Jaakko Tapio Hirston 1.1.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Virva Tuulia Nymanin 1.1.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Tea Marja Kangasniemen 1.1.2023 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Tuomo Rafael Kareen 1.1.2023 lukien ja Vaasan hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Anna-Maria Susanna Lindströmin 1.11.2022 lukien

1) Helsingin hovioikeuden neljän hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Vaasan hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että tasavallan presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Simo Tapio Kolehmaisen 1.1.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, lainsäädäntöneuvos Maarit Elisabet Leppäsen 1.1.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Aino Helena Valkaman 1.1.2023 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Mikko Juhana Moilasen 1.1.2023 lukien .

Helsingin hovioikeuden neljän hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Keski-Suomen käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Tarja Maaret Kalliomäen 1.11.2022 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Taina Maria Johanna Savolaisen 1.11.2022 lukien, Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Hanna Maria Liipon 1.11.2022 lukien, Etelä-Karjalan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Jaana Hannele Kumpumäen 1.1.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Aapo Aleksi Niskasen 1.1.2023 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, hovioikeuden esittelijän Juha Petteri Palkamon 1.1.2023 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Suvi Pälvi Toivosen 1.11.2022 lukien ja Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Anne Kristiina Murasen 1.11.2022 lukien

1) Keski-Suomen käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Pohjois-Savon käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Sofia Kristiina Laaksosen 1.12.2022 lukien, Helsingin hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Satu Susanna Aspelundin 1.1.2023 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Bettina Patricia Kermannin 1.1.2023 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Henna-Reetta Marjatta Rintalan 1.1.2023 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Merja Maria Tuulikki Majasen 1.1.2023 lukien, viidenneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Anni Marketta Tuomaalan 1.1.2023 lukien ja kuudenneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Anna-Kristiina Karikon 1.1.2023 lukien ja Vaasan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään vesi- ja ympäristönsuojeluasioihin perehtyneen hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, johtavan ympäristötarkastajan Saara Susanna Juopperin 1.11.2022 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, ympäristöylitarkastaja Jaakko Antti Samuli Tuhkasen 1.11.2022 lukien

1) Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Helsingin hallinto-oikeuden kuuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Vaasan hallinto-oikeuden kahden vesi- ja ympäristönsuojeluasioihin perehtyneen hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Hanna Helena Vainionpään 1.11.2022 lukien ja Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Nina Kaarina Träskbäckin 1.11.2022 lukien

1) Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 2) Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments