Seminaari 11.11.2022: Rajat ylittävä avioero ja liitännäiskysymykset

31.10.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Oikeusministeriön Tukea ja työkaluja -hanke järjestää marraskuussa seminaarin, jonka aiheena on rajat ylittävä avioero ja liitännäiskysymykset.

Puhujina tilaisuudessa ovat muun muassa professori emeritus Markku Helin ja asianajaja Hilkka Salmenkylä. Seminaari on suunnattu tuomareille, asianajajille ja juristeille, jotka käsittelevät työssään rajat ylittäviä riita-asioita.

Seminaarin alkuosa keskittyy tietoon rajat ylittävästä avioerosta, osituksesta ja lapsen huollosta. Seminaarin jälkipuolella esitellään oikeustapauksia tuomioistuimesta ja asianajopuolelta. 

Seminaari järjestetään Helsingin käräjäoikeuden auditoriossa (Porkkalankatu 13, Helsinki) 11. marraskuuta 2022 kello 9–15:30. Seminaariin on mahdollista osallistua myös etänä. Tilaisuus on suomenkielinen.

Tukea ja työkaluja -hankkeen tavoitteena on edistää rajat ylittävää yhteistyötä siviilioikeuden alalla ja tarjota suomalaisille oikeusalan toimijoille tietoa ja tukea EU:n siviilioikeuden käytännön soveltamiseen. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin oikeusalaohjelmasta 2014-2020).

Ilmoittaudu seminaariin 3. marraskuuta 2022 mennessä.

Tiedote

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments