Tuomarinimityksiä: Kiviniemi ja Määttä presidenteiksi Rovaniemen ja Turun hovioikeuksiin

8.7.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan presidentti nimitti Rovaniemen hovioikeuden presidentin virkaan laamanni Jyrki Samuli Kiviniemen ajalle 1.8.2022 – 28.2.2029 ja Turun hovioikeuden presidentin virkaan laamanni Pekka Tapio Määtän ajalle 1.12.2022 – 30.11.2029.

1) Rovaniemen hovioikeuden presidentin viran (D 22) täyttäminen 2) Turun hovioikeuden presidentin viran (D 22) täyttäminen

Tiedotteet

Tasavallan presidentti nimittää Etelä-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Niko Ilari Kiviluodon 1.8.2022 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Hanna-Kaisa Meriläisen 1.8.2022 lukien ja Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Janne Samuli Kaarteen 1.8.2022 lukien.

1) Etelä-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Maarit Hannele Karjalaisen 1.8.2022 lukien, Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeuden esittelijän, määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Markus Antti Tapani Hahon 1.8.2022 lukien ja Vaasan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Annukka Marita Lagerstamin 1.8.2022 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, lakimies Jaana Maj-Lis Nymanin 1.8.2022 lukien.

1) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Vaasan hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments