Tuomarinimityksiä 10.6.2022

9.6.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Johanna Marjatta Helmisen 1.7.2022 lukien, toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Laura Ilona Nisulan 1.7.2022 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Essi Marja Konttinen-Di Nardon 1.7.2022 lukien ja neljänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Anu Maria Vannassalon 1.7.2022 lukien, Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Antti Tapani Karjalan 1.7.2022 lukien, Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Toni Heikki Tapani Värtön 1.7.2022 lukien, Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, aluesyyttäjä Maija Leena Anitta Monosen 1.7.2022 lukien ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Anita Marianne Raunio-Rajalinin 1.7.2022 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Juha Samuli Kulmalan 1.7.2022 lukien

1) Helsingin käräjäoikeuden neljän käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Oulun käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Heidi Hanna-Maria Schiestlin 1.7.2022 lukien, Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan asessori, hallinto-oikeuden esittelijän Salla Maarit Pieniniemen 1.9.2022 lukien ja Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Kaija Helena Laitasen 1.7.2022 lukien

1) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Turun hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments