Tuomarinimityksiä 25.2.2022

25.2.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Tero Tapio Vauhkosen 1.3.2022 lukien, Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Kirsti Marianne Avolan 1.3.2022 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Marja Johanna Kantasen 1.4.2022 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Oskar Mikael Kulmalan 1.3.2022 lukien, Päijät-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, julkisen oikeusavustajan Minna Maria Liimataisen 1.3.2022 lukien ja Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hovioikeuden esittelijän Hilla Ilona Viljamaan 1.3.2022 lukien.

1) Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Turun hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 3) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 4) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 5) Päijät-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 6) Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments