Tuomarinimityksiä 16.1.2021

16.12.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan presidentti nimitti korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen virkaan määräaikaisen oikeusneuvoksen, hallinto-oikeustuomari, OTL, OTK Toni Erik Kaarresalon 1.1.2022 lukien.

Korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen viran täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen määräaikaisen oikeusneuvoksen, OTT, OTK Timo Robert Hjalmar Utterin ajalle 1.1.-31.12.2022.

Korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen nimittäminen

Tasavallan presidentti määräsi korkeimman oikeuden sotilasjäseniksi prikaatikenraali Kari Nisulan ja lippueamiraali Tuomas Tiilikaisen sekä sotilasjäsenten varajäseniksi kenraalimajuri Jari Mikkosen ja prikaatikenraali Rami Saaren, kaikki toimikaudeksi 1.1.2022-31.12.2023.

Sotilasjäsenten määrääminen korkeimpaan oikeuteen toimikaudeksi 1.1.2022-31.12.2023

Tasavallan Presidentti nimitti Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan hovioikeudenneuvos Päivi Anneli Kylmälahden 1.2.2022 lukien, Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Hanne Päivikki Pyy-Ahosen 1.1.2022 lukien, Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin (maaoikeusasioiden vastuutuomari) virkaan käräjätuomari Jusse Petteri Määtän 1.1.2022 lukien, Keski-Suomen käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Taina Maria Johanna Savolaisen 1.2.2022 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Anssi Juhana Savilammen 1.1.2022 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Timo Tapani Partasen 1.1.2022 lukien, Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Teija Elina Stanikicin 1.1.2022 lukien ja Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, asianajaja Nina Maaret Salmelan 1.1.2022 lukien

1) Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin (maaoikeusasioiden vastuutuomari) viran (T 13) täyttäminen 4) Keski-Suomen käräjäoikeuden kolmen käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 6) Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Tasavallan Presidentti nimitti Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Riikka Hannele Mäen 1.1.2022 lukien ja Helsingin hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Elina Anastasia Pelagia Faloúlasin, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Sari Johanna Komosen, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Piritta Hannele Raivion, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, asessori, oikeussihteeri Katja Annika Tertsosen, viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Annamari Laakkosen, kuudenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Elina Inkeri Immosen, seitsemänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Essi Johanna Kärkkäisen, kahdeksanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Antti Tapio Pietisen ja yhdeksänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Mikko Matti Johannes Äijälän, kaikki 1.1.2022 lukien

1) Vaasan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Helsingin hallinto-oikeuden yhdeksän hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Tasavallan Presidentti nimitti markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin virkaan määräaikaisen markkinaoikeustuomarin Mirva Kaarina Näsin 1.1.2022 lukien

Markkinaoikeuden markkinaoikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments