Tuomarinimityksiä 19.11.2021

18.11.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Turun hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Ville Pekka Härmän 1.1.2022 lukien ja toiseksi täyttävään virkaan hallinto-oikeustuomari Anna-Riikka Hännisen 1.1.2022 lukien ja Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijän Ville Petteri Savelan 1.12.2021 lukien.

1) Turun hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Kymenlaakson käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan hovioikeudenneuvos Tiina Päivikki Isokäännän 1.1.2022 lukien, Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Janne Samuli Kaarteen 1.3.2022 lukien, Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomari Markus Antti Tapani Möttösen 1.12.2021 lukien ja Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Laura Maria Nordbergin 1.12.2021 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomari Klaus Tapio Lintuniemen 1.12.2021 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomari Pekka Matias Rekolan 1.12.2021 lukien

1) Kymenlaakson käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Helsingin käräjäoikeuden kolmen käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, esittelijäneuvos Riitta Maija Hämäläisen 1.1.2022 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Jonna Pauliina Konstarin 1.1.2022 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, esittelijäneuvos Suvi Elina Leskisen 1.1.2022 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, esittelijäneuvos Anu Marjo Johanna Punavaaran 1.1.2022 lukien, viidenneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Annina Heidi Maria Niemisen 1.1.2022 lukien, kuudenneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Marko Petteri Ahlstedtin 1.1.2022 lukien, seitsemänneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Aiman Ahmad Mrouehin 1.1.2022 lukien ja kahdeksanneksi täytettävään virkaan hallinto-oikeustuomari Jussi Pentti Huttusen 1.1.2022 lukien

Helsingin hallinto-oikeuden kahdeksan hallinto-oikeustuomarin viran (T13) täyttäminen

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments