Hovioikeus määritti työsopimuksen päättämiskorvauksen tilanteessa, jossa työntekijä oli työn päättyminen jälkeen työllistynyt määräajoiksi lyhyisiin työsuhteisiin

19.11.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Hel­HO:2021:10 Työsopimus – Työsopimuksen päättäminen – Korvattava vahinko – Työttömyyspäiväraha

Työntekijälle oli maksettu korvausta työsopimuksen perusteettomasta päättämisestä kolmelta kuukaudelta. Työntekijä oli työsopimuksen päättymisen jälkeen oltuaan työttömänä työllistynyt ensin runsaan kuukauden ja hieman myöhemmin runsaan kuuden kuukauden mittaiseksi ajanjaksoksi, minkä jälkeen hän oli joutunut uudelleen työttömäksi. Kysymys työsopimuslain 12 luvun 3 §:n 1 momentin 1 kohdan mukaisen tarkastelujakson kohdentamisesta.

Hel­HO:2021:10

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments