Tuomarinimityksiä 18.6.2021

17.6.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Lilian Christine Grönlundin 1.7.2021 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Heidi Katriina Fröbergin 1.7.2021 lukien ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Marjo Hannele Ikäheimosen 1.7.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Henri Antti Ilari Hyvärisen 1.7.2021 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan asianajaja Hannu Jaakko Laakson 1.7.2021 lukien, Pohjanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Linda Jessica Taivassalon 1.7.2021 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden kansliapäällikön Antti Kalevi Oinaksen 1.7.2021 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Nina Maarit Sillanpää 1.7.2021 lukien, Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan aluesyyttäjä Lauri Petteri Pyykösen 1.9.2021 lukien ja Varsinais-Suomen käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Katja Sinikka Frondelius-Mäkisen 1.7.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen vanhemman oikeussihteerin, oikeussihteeri Eeva Katariina Palajan 1.10.2021 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Turun hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Satu Johanna Lehdon 1.9.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan kaupunginlakimies Jukka Aleksanteri Vanton 1.9.2021 lukien

 

1) Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen

1) Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 2) Pohjanmaan käräjäoikeuden kolmen käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Turun hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments