Oulun käräjäoikeuden laamanniksi Kari Turtiainen

29.6.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Ta­sa­val­lan pre­si­dent­ti on tä­nään ni­mit­tä­nyt mää­rä­ai­kai­sen laa­man­nin ja kä­rä­jä­tuo­ma­rin Kari Tur­tiai­sen Ou­lun kä­rä­jä­oi­keu­den laa­man­nik­si seit­se­män vuo­den mää­rä­ajak­si 1.9.2021 al­kaen.

Varatuomari, oikeustieteen maisteri Kari Turtiainen on Oulun käräjäoikeuden käräjätuomari. Lisäksi hän on toiminut viime joulukuusta saakka Oulun käräjäoikeuden määräaikaisena laamannina eli päällikkötuomarina.

Aikaisemmin hän on työskennellyt Oulun käräjäoikeudessa osastonjohtajana, hallintopäällikkönä ja käräjätuomarina sekä viskaalin ja määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen tehtävissä hovioikeudessa.

Lisäksi Turtiainen on työskennellyt yritysneuvojana kauppa- ja teollisuusministeriön palveluksessa sekä assistentin ja osa-aikaisen tutkimusapulaisen tehtävissä yliopistossa. Hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon, ja toiminut myös koulutustehtävissä.

Oulun käräjäoikeuden tuomiopiiri kattaa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan, jossa asuu noin 412 000 ihmistä. Sen tuomiopiiriin kuuluvat Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kärsämäki, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjärvi, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Ylivieska. Oulun käräjäoikeudella on kansliat Oulussa ja Ylivieskassa sekä istuntopaikka Kuusamossa.

Oulun käräjäoikeuden laamanniksi Kari Turtiainen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments