Tuomarinimityksiä 23.4.2021

23.4.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Turun hovioikeuden ensimmäiseen täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Sanna Elisabeth Niinistön 1.6.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Atso Pekka Sinervon 1.6.2021 lukien ja kolmanteen täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Anna Nora Maria Viikarin 1.6.2021 lukien, Turun hovioikeuden ensimmäiseen täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, hovioikeuden esittelijä Pekka Johannes Varjuksen 1.6.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Jarmo Petteri Hannikaisen 1.6.2021 lukien ja kolmanteen täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Martta Maria Plathin-Arvidssonin 1.6.2021 lukien ja Helsingin käräjäoikeuden ensimmäiseen täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Johanna Nevalaisen 1.5.2021 lukien ja toiseen täytettävään virkaan käräjätuomari Joanna Randénin 1.5.2021 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Turun hallinto-oikeuden ensimmäiseen täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Kristian Erik Hellmanin 1.6.2021 lukien ja toiseen täytettävään virkaan esittelijäneuvos, määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Antti Heikinpoika Jukaraisen 1.6.2021 lukien.

1) Turun hovioikeuden kolmen hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Turun hovioikeuden kolmen hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen 3) Helsingin käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T13) täyttäminen

Turun hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T13) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments