Tuomarinimityksiä 26.2.2021

25.2.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin hovioikeuden ensimmäiseen täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Otto Antero Ollikaisen 1.3.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Jussi Jalmari Kiven 1.3.2021 lukien ja kolmanteen täytettävään virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Miikka Markus Kärjen 1.3.2021 lukien

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Helsingin käräjäoikeuden ensimmäiseen täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Marjut Tellervo Löfrothin 1.4.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan käräjätuomari Ville Aapo Toppilan 1.4.2021 lukien, kolmanteen täytettävään virkaan käräjätuomari Petteri Heikki Plosilan 1.4.2021 lukien, neljänteen täytettävään virkaan käräjätuomari Henrik Anssi Johannes Härkösen 1.4.2021 lukien, viidenteen täytettävään virkaan käräjätuomari Jouni Antero Jarnamon 1.4.2021 lukien, kuudenteen täytettävään virkaan käräjätuomari Kaira Johanna Gardemeisterin 1.4.2021 lukien, Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Laura Katariina Karjalaisen 1.3.2021 lukien, Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Mikko Olavi Pennasen 1.3.2021 lukien ja Helsingin käräjäoikeuden ensimmäiseen täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, asessori, hovioikeuden esittelijän Laura Ilona Nisulan 1.4.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan käräjätuomari Maiju Hannele Päivärinteen 1.6.2021 lukien ja kolmanteen täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Mirko Juhani Vilhelm Pennasen 1.4.2021 lukien

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Vaasan hallinto-oikeuden ensimmäiseen täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Merja Tuulikki Kivistön 1.4.2021 lukien ja toiseen täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, veroasiantuntija Petri Gustav Matias Långin 1.4.2021 lukien ja Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensimmäiseen täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Johanna Anneli Hakulisen 1.3.2021 lukien, toiseen täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Laura Pauliina Juntusen 1.3.2021 lukien ja kolmanteen täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Henri Jaakko Tuomas Matinollin 1.3.2021 lukien

https://valtioneuvosto.fi/paatokset/istunto?sessionId=0b00908f806fccce

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments