Tuomarinimityksiä heinäkuussa; kaksi uutta oikeusneuvosta KHO:een

9.7.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan Presidentti nimitti korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen virkaan määräaikaisen oikeusneuvoksen, OTT, OTM Toomas Kaarel Kotkaksen 1.8.2020 lukien ja EU-tuomioistuinasioiden johtajan, määräaikaisen oikeusneuvoksen, Ph.D., OTK, VT Joni Santeri Heliskosken 1.8.2020 lukien.

Tasavallan Presidentti nimitti korkeimman hallinto-oikeuden oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen työtuomioistuinneuvos, määräaikaisen oikeusneuvoksen, OTK, VT Ari Matti Anton Wirénin 1.8.2020 lukien enintään 31.12.2026 saakka

Tasavallan Presidentti nimitti Helsingin hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Paula Mirjami Pason 1.8.2020 lukien, toiseksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Nina Maria Wilkmanin 1.8.2020 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan hovioikeudenneuvos Johanna Sini Pia Jylhän 1.1.2021 lukien ja Vaasan hovioikeuden ensiksi täytettävään hovioikeudenneuvoksen virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Päivi Anneli Kylmälahden 1.9.2020 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Sandra Alice Wallinin 1.9.2020 lukien.

Tasavallan Presidentti nimitti Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Pia Pauliina Porkan 1.8.2020 lukien, Helsingin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Jussi Pekka Leskisen 1.10.2020 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Raija Helena Virtasen 1.8.2020 lukien, Pohjanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Matti-Pekka Johannes Kuuttisen 1.9.2020 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen erikoissyyttäjän, aluesyyttäjä Anette Carola Enbackan 1.9.2020 lukien, Helsingin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Laura Marianne Törnqvistin 1.10.2020 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Anne Kaarina Ritala-Kananojan 1.8.2020 lukien, Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Saara Mona El Tobgyn 1.1.2021 lukien ja Kainuu käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Niko Tommi Johannes Siikaluoman 1.8.2020 lukien.

Tasavallan Presidentti nimitti Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Jussi Antero Uimaluodon 1.8.2020 lukien ja Itä-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, veroasiantuntija Miika Johannes Laineen 1.1.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Minna Karoliina Iivanaisen 1.1.2021 lukien.

Valtioneuvoston yleisistunto 9.7.2020

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments