Kari Kiesiläinen alivaltiosihteeriksi oikeusministeriöön

12.3.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto on nimittänyt oikeustieteen kandidaatti Kari Kiesiläisen alivaltiosihteeriksi 15.3.2020-14.3.2022. Kiesiläisen sijoituspaikkana on oikeusministeriö.
Kari Kiesiläinen työskentelee oikeusministeriössä hallitusneuvoksena ja kehityspäällikkönä toimittuaan pitkään osastopäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Helsingin käräjäoikeudessa sekä sitä edeltävässä Helsingin raastuvanoikeudessa käräjätuomarina ja oikeusneuvosmiehenä.

Alivaltiosihteerin tehtävä on otettu työjärjestykseen oikeusministeriön organisaatiota uudistettaessa 1.5.2019. Tehtävät ovat osittain kansliapäälliköltä siirtyviä sekä osaksi itsenäisiä ja liittyvät OM:n hallinnonalan kehittämiseen ja suomalaisen oikeusvaltiomallin tunnetuksi tekemiseen.

Kari Kiesiläinen alivaltiosihteeriksi

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments