Ari-Pekka Koivisto osastopäälliköksi oikeusministeriöön

14.11.2019 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto on nimittänyt oikeustieteen kandidaatti, varatuomari Ari-Pekka Koiviston oikeusministeriön kriminaalipolitiikka- ja rikosoikeusosaston osastopäälliköksi 1.1.2020 alkavaksi viisivuotiskaudeksi.

Ari-Pekka Koivisto työskentelee tällä hetkellä Rajavartiolaitoksen esikunnan oikeudellisen osaston päällikkönä ja hallitusneuvoksena sisäministeriön rajavartio-osastolla. Aiemmin Koivisto on työskennellyt muun muassa valtionsyyttäjänä Valtakunnansyyttäjänvirastossa sekä kihlakunnansyyttäjänä Vantaalla.

Oikeusministeriön kriminaalipolitiikka- ja rikosoikeusosaston osastopäällikön virka tuli avoimeksi, kun virassa ollut Arto Kujala siirtyi Rikosseuraamuslaitoksen pääjohtajaksi syyskuun 2019 alusta.

Ari-Pekka Koivisto osastopäälliköksi oikeusministeriöön

Avainsanat