Tuomarinimityksiä 9.8.2019. Alice Guimaraes-Purokoski määräajaksi KKO:een.

8.8.2019 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää korkeimman oikeuden oikeusneuvoksen määräaikaiseen virkasuhteeseen oikeusneuvos Marja Alice Guimaraes-Purokosken ajalle 1.9.2019-31.8.2022

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Ulla-Maija Alfhild Viitavuoren 1.9.2019 lukien, Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen kihlakunnanvoudin, käräjätuomari Tero Mikael Kujalan 1.10.2019 lukien, toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Tiina Hannele Nygårdin 1.10.2019 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Mitja Maria Korjakoffin 1.10.2019 lukien, Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Antti Johannes Vuori-Karvian 1.9.2019 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Marika Kristiina Siikin 1.9.2019 lukien, Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin (maaoikeusasioiden vastuutuomari) virkaan käräjätuomari Erik Joachim Holmströmin 1.9.2019 lukien ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Jaana Marjatta Lehdon 1.9.2019 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Otto Antero Ollikaisen 1.9.2019 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, oikeussihteeri Johanna Maria Ehtamon 1.9.2019 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Minna Maria Hannele Mannisen 1.9.2019 lukien, Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan asessorin, hallinto-oikeuden esittelijä Venla Karoliina Hyvärisen 1.9.2019 lukien ja Hämeenlinnan hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Satu Susanna Aspelundin 1.9.2019 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Anna-Kristiina Karikon 1.9.2019 lukien, kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Heidi Hanna-Maria Schiestlin 1.9.2019 lukien, neljänneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Marianne Kristiina Kivistön 1.9.2019 lukien ja viidenneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijä Ari Juhani Koskisen 1.9.2019 lukien.

Valtioneuvoston yleisistunto 8.8.2019

Avainsanat