Vakuutusoikeuden ylituomariksi esitetään Tuula Kivaria

4.7.2019 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Hallitus esitti, että vakuutusoikeuden ylituomariksi nimitetään vakuutusoikeustuomari Tuula Kivari 1.8.2019 lukien 31.7.2026 päättyväksi määräajaksi. Tasavallan presidentin on tarkoitus päättää nimityksestä perjantaina 5.7.2019.

Kivari on vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomari ja hän toimii määräaikaisena hankejohtajana oikeusministeriössä. Aikaisemmin hän on ollut vakuutusoikeudessa myös vakuutusoikeussihteerinä, asessorina ja kansliapäällikkönä. Lisäksi hän on toiminut oikeussihteerinä korkeimmassa oikeudessa.

Kivari on toiminut myös kehittämispäällikkönä oikeusministeriössä, lakimiehenä omaisuudenhoitoyhtiössä sekä avustavana lakimiehenä ja lakimiehenä asianajotoimistossa.

Vakuutusoikeuden ylituomarin virka tuli auki ylituomari Juha Pystysen eläkkeelle siirtymisen johdosta.

Avainsanat