Skip to main content

Kampanja-aineistoa asianajajille

Varmista, että asiaasi ajaa asianajaja -kampanja

Asianajajaliiton valtakunnallinen mainoskampanja on käynnissä syyskuussa 2022. Kampanjassa ohjataan valitsemaan oikeudellisiin ongelmiin asianajaja käyttämällä liiton Löydä asianajaja -hakupalvelua.

Kampanja näkyy ja kuuluu MTV:n kanavilla, suurimpien kaupunkien ulkomainoksissa, Finnkinon elokuvateattereissa, Helsingin Sanomissa, sosiaalisessa mediassa sekä Radio Novalla ja useilla muilla radiokanavilla.

Kampanjan markkinointimateriaaleja asianajajille

Olemme valmistelleet asianajajien ja asianajotoimistojen käyttöön kampanjaan liittyviä tukimateriaaleja. Niissä kerrotaan mikä ero asianajajalla ja lakimiehellä on ja miksi asianajaja on turvallisin valinta oikeudellisiin ongelmiin.

Kuvat aukeavat klikkaamalla uuteen ikkunaan ja pääset tallentamaan ne koneellesi hiiren oikeanpuoleisella painikkeella.

Tietoa, miksi asianajaja on turvallisin valinta – kopioi tästä esim. nettisivuille tai somepostauksiin

Asianajaja on turvallisin valinta
Elämä yllättää aina. Hyvän oikeudellisen avun löytäminen voi tuntua hankalalta, koska pelkästään alan sanasto on hankalaa. Me asianajajat tiedämme tämän ja haluamme auttaa.
 
Tiesitkö, että lakimies ja juristi eivät ole sama asia kuin asianajaja. On monia syitä, miksi kannattaa varmistaa, että oikeudellista apua tarvitessasi asiaasi ajaa juuri asianajaja.
  • Asianajaja on asiakkaansa oikeuksien ajamiseen erikoistunut juristi.
  • Vain noin joka seitsemäs juristi on erityisosaamisensa ja kokemuksensa vuoksi oikeutettu käyttämään nimikettä asianajaja.
  • Asianajajaksi hakeutuvan täytyy oikeustieteen tutkinnon lisäksi suorittaa vaativa asianajajatutkinto, omata riittävä kokemus ja noudattaa erillistä eettistä säännöstöä – hyvää asianajajatapaa.
  • Asiakkaan ja asianajajan luottamuksellista suhdetta suojaa asianajosalaisuus ja asianajajalla on vaitiolovelvollisuus asiakkaansa oloista.

  • Asianajajalla on oltava toimintansa laajuuteen suhteutettu vastuuvakuutus mahdollisten virheiden varalta.

  • Kaikkia asianajajia valvotaan kaikessa toiminnassaan 24/7. Mitä ikinä tapahtuukin, pidämme huolen, että sinä saat oikeutta.

 

Varmista, että asiaasi ajaa asianajaja. Löydä asianajaja -palvelusta löydät meidät kaikki. löydäasianajaja.fi.

Somekuvat – jaa omissa sosiaalisen median kanavissasi ja tägää @asianajajat