Asianajajapäivä 2023, näytteilleasettajat

Asianajajapäivän näyttely

Tapahtuman yhteydessä on asianajoalaa tukeva näyttely, joka sijaitsee hotelli Hilton Kalastajatorpan aulatilassa.
Käy tutustumassa mukana oleviin näytteilleasettajiin aamupäivän ohjelman jälkeen.
Mukana tapahtumassa ovat:

 

 

Alma Talent

Alma Talent

Me Alma Talentilla jalostamme sinulle tietoa, joka mahdollistaa lakisääteisten velvoitteiden noudattamisen ja kasvun vauhdittamisen. Lakitietopalvelu Suomen Laki, oikeuskirjallisuuden valikoima – sekä diginä Verkkokirjahyllyssä että painettuna – ja Juristiliiton Koulutuksen seminaarit tarjoavat olennaisen tiedon vaivattomasti. Alma Talent on maan johtava ammattikirjallisuuden kustantaja. Juristiliiton Koulutus toteuttaa vuosittain lähes 120 seminaaria juridiikkaa työssään tarvitseville.

www.almatalent.fi/ratkaisumme/juridiikan-asiantuntijoille/

 

BDO Oy

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa autamme asiakkaitamme menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastuksen, verotuksen ja neuvonannon asiantuntijapalveluilla yli 111 000 osaajamme voimin 164 maassa. BDO:n kansainvälisen verkoston liikevaihto vuonna 2022 oli 11,8 miljardia euroa. Olemme Suomen johtava tilintarkastusyhteisö insolvenssitilanteita koskevissa taloushallinnon erityiskysymyksissä sekä tervehdyttämispalveluissa.

www.bdo.fi/fi-fi/palvelumme

 

Edita logo

Edita

lakitieto.edita.fi/

 

Juristiliitto – Juristförbundet

Juristiliitto – Juristförbundet

Juristiliitto – Juristförbundet on kaikkien juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden yhteinen etu- ja palvelujärjestö. Meitä on yhteensä jo 16 000! Rakennamme oikeudenmukaista Suomea, jossa #OikeusKuuluuKaikille.

www.juristiliitto.fi

 

 

Koutsi – Coach Oy

 

 

Koutsi – Coach Oy

Terveyden, työkyvyn ja tuottavuuden kehittäminen:
Hei työnantaja, mitä jos teillä olisi oma koutsi työyhteisössänne tukemassa, avustamassa ja huolehtimassa työntekijöiden terveydestä ja työkyvystä?
Koutsi = Valmentaja, jonka työtehtävänä on tukea, neuvoa ja opastaa henkilöstölle terveyteen ja työkykyyn liittyviä taitoja.

koutsicoach.com/palvelut

#Oikeusloistaa terveisin – Lauri Pyykkönen

 

 

Siirry Asianajajapäivän ohjelmasivulle