Asianajaja-akatemian kausikortit 2024

Koulutusten kausikortit vuodelle 2024

Avaa uudet mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja verkostoitumiseen juuri sinulle sopivalla Asianajaja-akatemian kausikortilla! Olitpa yksittäinen asianajaja, osa pienempää tai isompaa toimistoa, pääset koulutuksiin koko vuoden vaivattomasti ja edullisesti. Vahvista osaamistasi, verkostoidu kollegoiden kanssa ja tee vuodesta 2024 menestyksekkään kehittymisen vuosi! Kausikortit ovat ostettavissa tapahtumakalenteristamme 1.1.2024–15.12.2024.

 

Miksi kausikortti?

Laatu: Kouluttaudut alan ajankohtaisista teemoista timanttisten ammattilaisten johdolla kouluttautumisvelvollisuutesi täyttyessä asianajoalalle räätälöidyillä sisällöillä.

Helppous: Ilmoittaudut mihin tahansa vuoden 2024 koulutukseen ilman erillistä laskua jokaisesta koulutuksesta.

Kustannustehokkuus: Kouluttaudut monipuolisesti ja edullisesti koko vuoden kiinteällä hinnalla.

 

Vuoden 2024 koulutukset

Tapahtumakalenteri täyttyy vuoden 2024 kuluessa toinen toistaan kiinnostavammista koulutussarjoista ja koulutusteemoista juridiikan eri aloilta. Koulutussarjat, kuten Rohkeasti rikosprosessiin, Välimiesmenettely ja Asianajotoimiston ABC ja D tuotetaan yhteistyössä alan loistavien asiantuntijoiden kanssa. Tulevat koulutusaiheet, kuten tietoverkkoon kohdistuvat rikokset, testamentit, edunvaltuutus & hoitotahto, lapsioikeus, liikesalaisuudet, virkasuhteen päättäminen, saneerauslain uudistaminen, tekoäly, vakuuttava ja vaikuttava ilmaisu ovat vain muutamia tulevista kymmenien laadukkaiden ja kiinnostavien koulutustemme teemoista.

 

 

 

Kausikorttien sisällöt ja hinnat* – ostettavissa 1.1.2024 alkaen

Superkortti
Kaikki vuoden 2024 täydennyskoulutukset lähi- tai etäosallistumisena ja kaikki verkkokoulutusympäristön koulutukset.

Livekoulutuskortti
Kaikki vuoden 2024 täydennyskoulutukset reaaliaikaisesti lähi- tai etäosallistumisena.

Verkkokoulutuskortti
Kaikki vuoden 2024 verkkokoulutusympäristön koulutukset ajasta ja paikasta riippumatta.

Toimistokortti
Kaikki vuoden 2024 täydennyskoulutukset lähi- tai etäosallistumisena ja kaikki verkkokoulutusympäristön koulutukset. Tarjolla asianajotoimistojen koko henkilöstölle. Hinnoittelu toimiston asianajajamäärän mukaan.

*Huomioithan, että kausikortteihin eivät kuulu Asianajajatutkinnon osat, yliopistoyhteistyökoulutukset, paikallisosastojen järjestämät koulutukset tai tapahtumat: Asianajajapäivä, Asianajotoimistopäivä, Nuorten Asianajajien Päivä ja Sovittelun jatkokurssi. Muutokset mahdollisia.

 

Kausikorttien sisällöt ja hinnat

 

 

Toimistokortilla koulutukset koko asianajotoimiston henkilökunnalle

Asianajotoimistojen koko henkilökunta voi kouluttautua monipuolisesti ja laadukkaasti yhdellä kokonaishinnalla läpi vuoden 2024. Toimistokortin hinta määräytyy toimiston asianajajamäärän mukaan, mutta toimiston muukin henkilöstö voi hyödyntää koulutuksia. Toimistokortti on saatavilla vain asianajotoimistoille.

 

Toimistokorttien hinnat

 

Miten kausikortti toimii?

Kausikortti maksetaan kerralla verkossa. Oston vahvistusviesti sisältää henkilökohtaisen tai toimistokohtaisen koodin, jolla ilmoittaudutaan henkilökohtaisesti kausikorttia vastaaviin koulutuksiin. Saadakseen koulutusmateriaalin, webinaarilinkin tai verkkokoulutuslinkin tulee jokaisen ilmoittautua koulutuksiin henkilökohtaisesti. Koodia käyttämällä varmistetaan, ettei koulutuksista makseta uudestaan. Verkkokoulutuksiin voi ilmoittautua vielä 15.12.2024 ja katsoa koulutuksia vuoden loppuun asti.

Koodi on henkilö- tai toimistokohtainen. Sitä ei saa jakaa muille, eikä koulutuksia tai koulutustallenteita saa seurata muiden, kuin koulutuksen lunastaneiden kanssa. Toimistokortin lunastaneet voivat seurata koulutuksia yhdessä, vaikka toimistolla tai toisten kortin lunastaneiden toimistojen kanssa.

 

Peruutusehdot

Kausikorttiosto on henkilö- tai toimistokohtainen eikä sitä voi peruuttaa tai siirtää toiselle tai toiselle toimistolle. Toimistokortin laajuuden valinta tehdään ostohetkeä vastaavan asianajajamäärän mukaan. Huomaathan, että koulutuksiin etänäkin ilmoittautuneet saavat koulutuksen jälkiviestissä koulutuksen raakatallenteen, jota voi katsoa 14 vrk koulutuksen jälkeen. Mikäli sinulle tulee kiireellinen este, voit katsoa livekoulutuksen tallenteen sinulle sopivana ajankohtana.

 

Kouluttautumisvelvoite

Kouluttautumisvelvoitetta kertyy kaikilla kausikorteilla haltijalleen vuoden 2024 aikana koulutuksiin osallistumisen (paikan päällä) tai koulutuksen seuraamisen (etänä tai verkossa) mukaan.

 

Tuottaja

Suomen Asianajajaliiton Asianajaja-akatemia