Pohjoismaiset juristit kokoontuvat pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Kööpenhaminassa elokuussa

2.4.2024 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Det nordiska juristmötet

Pohjoismaiset juristit kokoontuvat 43. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Kööpenhaminassa 21.–23. elokuuta 2024. 

Pohjoismaiset lakimieskokoukset tuovat yhteen juridiikan eri alueilla toimivia juristeja. Pohjoismaiset lakimieskokoukset ovat osa yhteispohjoismaista juristi-identiteettiä ja tarjoavat erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Kokouksen ohjelma on nyt julkaistu kokouksen verkkosivuilla https://nordiskejurister.org/njm2024/. Kokous järjestetään perinteisesti joka kolmas vuosi, vuorotellen eri Pohjoismaissa ja niitä on järjestetty vuodesta 1872 lähtien. Edellinen kokous pidettiin Reykjavíkissa 2022, jolloin kokoukseen osallistui lähes 900 juristia.

Pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisjohtokunta tukee osallistumista 43. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Kööpenhaminassa myöntämällä apurahoja nuorille suomalaisille lakimiehille (syntyneet vuonna 1989 tai myöhemmin) kokouksen osallistumismaksua sekä kohtuullisia matka- ja asumiskuluja varten.

Apuraha haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka osoitetaan pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisjohtokunnalle, ja toimitetaan osoitteeseen info@nordisktjuristmote.fi viimeistään 7. huhtikuuta 2024. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan syntymävuosi ja onko hakija osallistunut pohjoismaisiin lakimieskokouksiin aikaisemmin. Paikallisjohtokunnan päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu kokouksen verkkosivuilla ja sieltä löytyy myös tietoja osallistumismaksuista, hotelleista yms.

Pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisjohtokunnan verkkosivuilla https://nordisktjuristmote.fi/fi/ voi myös tutustua tarkemmin muun muassa lakimieskokousten historiaan, paikallisjohtokunnan toimintaan sekä apurahoihin. Ajankohtaisia kokousuutisia voi seurata myös LinkedInissä (https://www.linkedin.com/company/de-nordiske-juristm%C3%B8der/).

Lisätietoja: Suomen paikallisjohtokunnan sihteeri info@nordisktjuristmote.fi.

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments