Suomalainen lakimiesyhdistys julkaisee oikeustiedettä avoimesti verkossa

13.11.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Suomalainen lakimiesyhdistys on siirtymässä kustantamassaan kirjallisuudessa sähköiseen julkaisemiseen. Jukaisut tulevat ilmaiseksi avoimesti verkosta saataville. Muutos tapahtuu osin takautuvasti, eli myös eräitä jo julkaistuja teoksia on saatavilla verkossa.

Suomalaisen Lakimiesyhdistyksen hallitus päätti siirtyä myös Lakimies-lehden avoimeen julkaisemiseen tukeakseen tiedettä ja tutkimusta mahdollistamalla tutkitun tiedon avoimen saatavuuden tutkimukselle, yhteiskunnan tarpeisiin ja kaikille halukkaille. Lakimies-aikakauskirja ilmestyy vuoden 2023 alusta sekä paperilehtenä että avoimena julkaisuna. Lehti löytyy jatkossa Tieteellisten seurain valtuuskunnan journal.fi-palvelussa yhdessä muiden tiedelehtien kanssa. Lehti säilyy edelleen myös Edilex-portaalissa.

https://edition.fi/lakimiesyhdistys/index

Suomalaisen lakimiesyhdistyksen uutuusjulkaisut

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments