Pohjoismaiset juristit kokoontuvat pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Islannissa elokuussa

2.5.2022 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Pohjoismaiset juristit kokoontuvat 42. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen – det nordiska juristmötet – Reykjavíkissa 18.–19. elokuuta 2022. Pohjoismaisia lakimieskokouksia on järjestetty vuodesta 1872 lähtien, ja edellinen kokous pidettiin Helsingissä 2017, jolloin kokoukseen osallistui lähes 900 juristia. Kokous järjestetään joka kolmas vuosi, vuorotellen eri Pohjoismaissa.

Pohjoismaiset lakimieskokoukset tuovat yhteen juridiikan eri alueilla toimivia juristeja. Pohjoismaiset lakimieskokoukset ovat osa yhteispohjoismaista juristi-identiteettiä ja tarjoavat erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Kokouksen ohjelma on nyt julkaistu kokouksen verkkosivuilla https://njm2022.is. Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu kokouksen verkkosivuilla ja sieltä löytyy myös tietoja osallistumismaksuista, hotelleista yms. Reykjavíkiin on varsin hyvät lentoyhteydet Suomesta.

Pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisosaston  https://nordisktjuristmote.fi/fi/ voi tutustua tarkemmin muun muassa lakimieskokousten historiaan ja paikallisosaston toimintaan. Ajankohtaisia kokousuutisia voi seurata myös Twitteristä (@NJM_Rvk), Instagramista (@njm_rvk) ja Facebookista (Nordisk juristmöte 2020).

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments