Tuomarinimityksiä 24.9.2021

23.9.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen erityisasiantuntijan, käräjätuomari Timo-Juhani Laurilan 1.12.2021 lukien, Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Juhana Kristian Robert Ritolan 1.10.2021 lukien, Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Peik Christian Spolanderin 1.11.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Janne Pentti Tapani Pitkävirran 1.11.2021 lukien, Pirkanmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, aluesyyttäjä Miia Johanna Marttilan 1.10.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, aluesyyttäjä Kati Elina Ruohon 1.10.2021 lukien ja Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, asessori, aluesyyttäjä Katja Maaria Harakan 1.10.2021 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Teija Heini Anneli Siika-ahon 1.10.2021 lukien

1) Lapin käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Helsingin käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 4) Pirkanmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Jani Petteri Taskilan 1.11.2021 lukien, Itä-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Marjo Liisa Katariina Wenhon 1.10.2021 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Jussi Erno Olavi Kyllösen 1.10.2021 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Olli Matti Johannes Rautsin 1.10.2021 lukien

1) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Itä-Suomen hallinto-oikeuden kolmen hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan vakuutusoikeustuomari Helena Orvokki Karlssonin 1.10.2021 lukien ja vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijän Esko Johannes Urpion 1.10.2021 lukien

1) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments