Uninonin tuomioistuimen vuosikertomus 2020 julkaistu

4.6.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Vuosikertomus

Euroopan unionin tuomioistuimen vuosikertomus koostuu kahdesta osasta: Tuomioistuimen toiminta ja Selvitys talousarvio- ja varainhallinnosta. Samassa yhteydessä julkaistaan myös Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen, joka sisältää vuosikertomuksen tiivistelmän.

Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen

Lyhyessä katsauksessa menneeseen vuoteen esitetään tiivistelmä Euroopan unionin tuomioistuimen lainkäyttötoiminnasta sekä institutionaalisesta ja hallinnollisesta toiminnasta. Katsauksessa esitetään vuoden tärkeimmät tuomiot ja niiden merkitys eurooppalaisille ja selitetään kuvien, kaavioiden ja tilastotietojen avulla vuoden merkittävimpiä tapahtumia.

Rapport annuel 2020. Panorama de l'année

 Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen (Väliaikainen versio) FR EN DE NL pdf icon

Aikaisemmat vuosikertomukset

 

Tuomioistuimen toiminta

Vuosikertomuksen tässä osassa on yksityiskohtainen katsaus unionin tuomioistuimen ja unionin yleisen tuomioistuimen lainkäyttötoimintaan. Se sisältää selvityksen oikeuskäytännöstä ja linkkejä ratkaisujen koko sisältöön. Tässä osassa on myös vuoden oikeudenkäyntitilastot.

Rapport annuel 2020. Activité judiciaire

 Tuomioistuimen toiminta (Väliaikainen versio) FR EN DE NL pdf icon

Aikaisemmat vuosikertomukset

 

 

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments