Tuomarinimityksiä 26.3.2021

25.3.2021 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan asessori, hovioikeuden esittelijän Marleena Krista Helena Tuikkalan 1.5.2021 lukien ja Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Päivi Marja-Liisa Taulaniemen 1.4.2021 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeustuomari Jukka Olli Korolaisen 1.4.2021 lukien, vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan vakuutusoikeustuomari Antti Samuli Huotarin 1.5.2021 lukien ja vakuutusoikeuden ensimmäiseen täytettävään vakuutusoikeustuomarin virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijän Outi Elina Sandbergin 1.5.2021 lukien ja toiseen täytettävään virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijän Heli-Anna Haukilahden 1.5.2021 lukien

1) Itä-Suomen hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 12) täyttäminen 2) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

1) Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Vakuutusoikeuden kahden vakuutusoikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments