Tuomarinimityksiä 27.3.2020

26.3.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Tero Mikael Kujalan 1.6.2020 lukien, Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, aluesyyttäjä Paula-Katariina Isojärven 1.5.2020 lukien ja Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Juha Tapani Kärkölän 1.6.2020 lukien, toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijä Mari Katariina Köngäksen 1.6.2020 lukien ja kolmanneksi täytettävään virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Tuija Katriina Kauppilan 1.6.2020 lukien.

Valtioneuvosto esittää, että Tasavallan Presidentti nimittää Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Mari Johanna Tarro-Achamyelehen 1.4.2020 lukien, Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan vakuutusoikeustuomari Minna Sinikka Markkasen 1.5.2020 lukien ja Vakuutusoikeuden ensiksi täytettävään virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijä Anna Maaria Koskenrannan 1.5.2020 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen vakuutusoikeustuomarin, vakuutusoikeuden esittelijä Merja Hannele Alanteen 1.5.2020 lukien.

1) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin (T 13) viran täyttäminen 2) Etelä-Karjalan käräjäoikeuden käräjätuomarin (T 11) viran täyttäminen 3) Helsingin käräjäoikeuden kolmen käräjätuomarin (T 11) viran täyttäminen

1) Itä-Suomen hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin (T 11) viran täyttäminen 2) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin (T 13) viran täyttäminen 3) Vakuutusoikeuden kahden vakuutusoikeustuomarin (T 11) viran täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments