Loppukevään asianajajapäivystys peruttu useimmilla paikkakunnilla

27.3.2020 | Tiedotteet

Koronavirustilanteen vuoksi useimpien paikkakuntien asianajajapäivystykset on peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti tai koko loppukevään osalta. 

Asianajajapäivystys on Suomen Asianajajaliiton paikallisosastojen valtakunnallisesti organisoimaa maksutonta oikeudellista neuvontaa. Pääosin kirjastojen tiloissa järjestetyissä päivystystilaisuuksissa asianajaja kertoo, onko asiakkaan tilanteessa tarpeen hakea oikeudellista asiantuntija-apua ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa asiaan perehtyneen asianajajan tai oikean viranomaisen puoleen.

Näet tapahtumakalenteristamme toistaiseksi tiedossa olevat päivystyskerrat, joihin voi vielä tulla lisää peruutuksia. Päivitämme paikkakuntakohtaisia tietoja sitä mukaa kuin saamme niistä tiedon paikallisosastojemme vastuuhenkilöiltä.