KHO:lta kolme ratkaisua suden metsästyksestä

19.3.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

 
Metsästyslaki – Luontodirektiivi – Poikkeuslupa – Suden rauhoituksesta poikkeaminen – Yleinen turvallisuus – Pakottava syy – Muu tyydyttävä ratkaisu – Suotuisa suojelutaso
 
 
Metsästyslaki – Luontodirektiivi – Poikkeuslupa – Suden rauhoituksesta poikkeaminen – Kannanhoidollinen metsästys – Salametsästyksen torjunta – Poikkeusluvan myöntämiseen oikeuttava päämäärä – Muu tyydyttävä ratkaisu – Suotuisa suojelutaso – Unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisupyynnön johdosta antama tuomio
 
 
Metsästyslaki – Luontodirektiivi – Poikkeuslupa – Suden rauhoituksesta poikkeaminen – Kannanhoidollinen metsästys – Salametsästyksen torjunta – Poikkeusluvan myöntämiseen oikeuttava päämäärä – Muu tyydyttävä ratkaisu – Suotuisa suojelutaso – Unionin tuomioistuimen ennakkoratkaisupyynnön johdosta antama tuomio

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments