Apurahat nuorille lakimiehille pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Reykjavikissa

6.3.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Pohjoismaiset juristit kokoontuvat 42. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Islantiin 20.–21. elokuuta 2020. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisjohtokunta tukee osallistumista 42. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Reykjavíkissa 20–21 elokuuta 2020 myöntämällä rajoitetun määrän apurahoja à 800 euroa nuorille suomalaisille lakimiehille (syntyneet vuonna 1985 tai myöhemmin).

Apuraha haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka osoitetaan pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisjohtokunnalle, ja toimitetaan osoitteeseen info@nordisktjuristmote.fi viimeistään 18. maaliskuuta 2020. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan syntymävuosi ja onko hakija aiemmin osallistunut pohjoismaisiin lakimieskokouksiin. Paikallisjohtokunnan päätöksestä ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Lisää tietoa apurahoista löytyy täältä

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments