Pohjoismaiset juristit kokoontuvat pohjoismaiseen lakimieskokoukseen Islannissa elokuussa

7.2.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Pohjoismaiset juristit kokoontuvat 42. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen – det nordiska juristmötet – Reykjavíkissa 20.–21. elokuuta 2020. Pohjoismaisia lakimieskokouksia on järjestetty vuodesta 1872 lähtien, ja edellinen kokous pidettiin Helsingissä 2017, jolloin kokoukseen osallistui lähes 900 juristia. Kokous järjestetään joka kolmas vuosi, vuorotellen eri Pohjoismaissa.

Pohjoismaiset lakimieskokoukset tuovat yhteen juridiikan eri alueilla toimivia juristeja. Pohjoismaiset lakimieskokoukset ovat osa yhteispohjoismaista juristi-identiteettiä ja tarjoavat erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Kokouksen ohjelma on nyt julkaistu kokouksen verkkosivuilla  https://njm2020.is/

Myös tällä kertaa suomalaiset asianajajat ovat hyvin edustettuina ohjelmassa.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu kokouksen verkkosivuilla ja sieltä löytyy myös tietoja osallistumismaksuista, hotelleista yms. Reykjavíkiin on varsin hyvät lentoyhteydet Suomesta.

“Ilmoittautumisaikaa 42. pohjoismaiseen lakimieskokoukseen elokuussa Reykjavíkissa on jatkettu Covid-19-pandemian takia. Tarkemmat tiedot löytyy kokouksen verkkosivuilta.” 

Pohjoismaisten lakimieskokousten Suomen paikallisosaston verkkosivuilla https://nordisktjuristmote.fi/fi/ voi myös tutustua tarkemmin muun muassa lakimieskokousten historiaan, paikallisosaston toimintaan sekä apurahoihin. Ajankohtaisia kokousuutisia voi seurata myös Twitterissä ja Instagramissa (njm_rvk).

Lisätietoja: Suomen paikallisjohtokunnan sihteerit info@nordisktjuristmote.fi.

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments