Tuomioistuinviraston osastojen johtajiksi Tiina Kukkonen-Suvivuo, Pasi Kumpula ja Raimo Ahola

26.11.2019 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tuomioistuinviraston johtokunta on päättänyt nimittää Tiina Kukkonen-Suvivuon hallinto-osaston johtajaksi, Pasi Kumpulan kehitysosaston johtajaksi ja Raimo Aholan talousosaston johtajaksi 1.1.2020 alkaen.

Valtiotieteiden maisteri Tiina Kukkonen-Suvivuo toimii HAUS kehittämiskeskus Oy:n asiakkuusjohtajana. Hän on ollut virkavapaalla henkilöstö- ja hallintojohtajan tehtävästään sisäministeriössä vuodesta 2017 lähtien. Aiemmin hän on ollut johtajana HAUS:ssa, henkilöstöpäällikkönä sisäministeriössä sekä ylitarkastajana, projektipäällikkönä ja suunnittelijana oikeusministeriössä.

Virkaa haki määräajassa 44 henkilöä.

Varatuomari ja oikeustieteiden kandidaatti Pasi Kumpula on kehittämispäällikkönä oikeusministeriön AIPA-hankkeessa. Aikaisemmin hän on ollut käräjätuomarina Helsingin käräjäoikeudessa ja esittelijänä korkeimmassa oikeudessa.

Virkaa haki määräajassa 42 henkilöä.

Hallintotieteiden maisteri Raimo Ahola on johtavana asiantuntijana oikeusministeriössä. Aikaisemmin hän on toiminut suunnittelupäällikkönä, ylitarkastajana ja suunnittelijana oikeusministeriössä.

Virkaa haki määräajassa 44 henkilöä.

Avainsanat