Hae Asianajajaliiton joukkueeseen – Young Lawyers Contest 13.–14.2.2020 Saksan Trierissä

13.8.2019 | Tiedotteet

Haluatko haastaa itsesi EU-oikeuden saralla ja saada arvokasta prosessiharjoittelua? Asianajajaliitto on ERAn ja CCBE:n kumppanina järjestämässä EU-lainsäädäntöön liittyvää oikeustapauskilpailua, Young Lawyers Contest, joka pidetään Trierissä 13.–14.2.2020. Suomesta voidaan lähettää muutama osallistuja. Asianajajaliitto maksaa osallistujien ilmoittautumismaksun. Matka- ja majoituskulut korvataan projektin toimesta.
 
Lisätietoja saat osoitteesta https://younglawyerscontest.eu/ sekä tästä linkistä avautuvasta esitteestä.
 
Ilmoitathan kiinnostuksestasi viimeistään 14.8.2019 Asianajajaliiton palvelujohtaja Liisa Arolle, liisa.aro@asianajajaliitto.fi. Valittu joukkue ilmoitetaan ERAlle sitovasti 1.9.2019.