Samuli Knuutila aloitti markkinointiviestinnän asiantuntijana

7.5.2019 | Tiedotteet

Samuli Knuutila, mediatekniikan insinööri (AMK), medianomi (AMK) aloitti Asianajajaliitossa markkinointiviestinnän asiantuntijana 3.5.2019. Viestintä- ja kehittämisyksikköön sijoittuva tehtävä on uusi. Siihen sisältyy mm. tapahtumien ja koulutusten markkinointiviestinnän kehittäminen, suunnittelu ja toteutus, osastojen viestinnän tukeminen, valvontayksikön viestinnän tukeminen, asianajotutkimusten koordinointi ja raportointi sekä jäsenistön tarpeisiin liittyvä palvelumuotoilu ja segmentointi (mm. koulutusmarkkinointi). 
 
Samuli on monipuolinen markkinoinnin osaaja, jolla on kokemusta erilaisista graafisen alan ja markkinoinnin työtehtävistä vuodesta 2006 lähtien. Ennen siirtymistään Asianajajaliittoon Samuli on työskennellyt mm. markkinointipäällikkönä Labquality Oy:ssä sekä graafisena suunnittelijana Orion Diagnostica Oy:ssä.