Janna Toivonen liiton jäsenpalvelujuristiksi

8.5.2019 | Tiedotteet

Janna Toivonen aloitti liiton jäsenpalvelujuristina huhtikuussa. Janna on Turun yliopistosta valmistunut uunituore oikeustieteen maisteri ja hän on syventynyt opinnoissaan erityisesti viestintä- ja tietosuojaoikeuteen. Liitossa hän tulee vastaamaan jäsen- ja yhtiölupa-asioista sekä toimimaan asianajajatutkintolautakunnan esittelijänä ja sihteerinä. Myöhemmin Janna tulee saamaan vastuulleen myös tietosuojavastaavan tehtävät. 
 
Janna ei ole liitolla aivan uusi kasvo, sillä hän on työskennellyt osa-aikaisena tutkimusassistenttina liitolla tietosuoja-asioiden parissa viime syksystä lähtien. Aiempaa osaamista hän on kartuttanut myös asianajotoimistossa sekä teollisuusyrityksen in-house-puolella. 
 
Uusiin tehtäviinsä Janna suhtautuu vastavalmistuneen juristin uteliaisuudella ja innokkuudella.