Euroopan unionin neuvosto: Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilari

22.11.2017 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Euroopan unionin neuvosto, Euroopan parlamentti ja komissio esittivät asiaa koskevan julistuksen 17.11 sosiaalialan huippukokouksessa Göteborgissa

Komissio esitteli Euroopan sosiaalisten oikeuksien pilarin komission suosituksena, joka tuli voimaan 26. huhtikuuta 2017, ja ehdotuksena Euroopan parlamentin, neuvoston ja komission yhteiseksi julistukseksi. Oikeudenmukaisia työpaikkoja ja kasvua käsittelevässä sosiaalialan huippukokouksessa Göteborgissa, Ruotsissa, kaikki osapuolet allekirjoittivat julistustekstin. Sitä ennen tekstistä oli käyty keskusteluja Euroopan parlamentin, Euroopan komission ja jäsenvaltioiden välillä

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments