Eurooppatiedotus: Suomi ja EU:n tulevaisuus -kiertue starttaa Turusta

17.8.2017 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Keskustelu EU:n tulevaisuudesta ja Suomen linjasta on jälleen ajankohtainen. EU:n yhtenäisyys, brexit, muuttoliike, turvallisuushaasteet ja euron tulevaisuus askarruttavat monia niin meillä kuin muualla Euroopassa

Ulkoasiainministeriön Eurooppatiedotus järjestää tulevan syksyn ja kevään aikana yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa  EU:n tulevaisuuskeskusteluun liittyvän yleisötilaisuuksien sarjan.

Ensimmäinen keskustelutilaisuus on Turun kaupunginkirjaston Studiossa (Linnankatu 2) maanantaina 28. elokuuta klo 18.30-20.00. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Europe Direct Varsinais-Suomen kanssa. Turun jälkeen seuraavani vuorossa ovat Lahti (9.10.) ja Mikkeli (6.11.).

Lisätietoa

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments